Eti Topkek Portakallı ağızda dağılan enfes kekini portakal kreması ile buluşturuyor. Kıvamı, lezzeti ve yumuşacık sürprizi ile kahve ve çay molalarınızı keyiflendirir. Eti Topkek Portakallı'nın bir tanesi asla yetmez!
Evde yaptığınız ya da hazır almış olduğunuz kekler ilk günkü tazeliğini kaybettiğinde onları enfes bir tatlıya dönüştürmeniz mümkün. Süt ile ıslattığınız kekleri dilimler halinde tepsiye dizin. İstediğiniz aromadaki yeni hazırlanmış sıcak pudingi üzerine dökerek ev yapımı bir supangle elde edebilir, soğuduktan sonra keyifle tüketebilirsiniz. Tatlınızın üzerine bitter çikolata parçacıkları ilave edebilir ya da Hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.
Aynı tatlı için daha farklı bir sunum isterseniz, en sevdiğiniz kuplarınızı da kullanabilirsiniz. Misafir sayısına göre ayırdığınız kuplarınızın dibine yerleştireceğiniz bir parça sütle ıslatılmış kek ve üzerine sıcak puding ilavesi yeterli olacaktır. Tatlınız soğuduktan sonra mevsim meyvelerinden küçük dilimlerle birlikte hem şık görünecek hem de misafirlerinizin damaklarını şenlendirecek.
Yorum bulunamadı