Namet Isıl İşlem Görmüş Kaburga Füme Et, özel olarak seçilip sinir ve fazla yağları temizlenen dana döş etlere tuz ve baharatlar eklenerek 7 gün boyunca salamurada bekletilir. Daha sonra fümeleme fırınına alınarak pişirilir. Soğutulup dinlendirilen ürün, shrink torbalarda vakumlanarak ambalajlanır ve blok olarak satışa sunulur. Bu ürünü kahvaltılarınızda, ara öğünlerinizde, sandviçlerinizde, tostlarınızda, mezelerinizde kullanabilirsiniz.
Isıl işlem ile üretim yapılırken farklı olarak ürünün olgunlaşmasını sağlamak amacıyla özel fırınlarda, düşük sıcaklıktan periyodik olarak yükselen bir sıcaklık ile kısa bir süreçte ürünün olgunlaşması ve satışa hazır hale gelmesi sağlanır.
Namet, IFS V6, BRC V6, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, PAS 220:2008 ve TSE standartlarına uygun olarak üretimini gerçekleştirmektedir.
Unutmayın, gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.
Yorum bulunamadı