Küme
Elidor Superblend 2 si 1 Arada Şampuan Saç Bakım Kremi 400Ml.
Saçların günlük hayatın stresine ve dış etkenlere maruz kalırken zarar görebilir. Yeni Elidor Brezilya Keratin Terapisi Şampuanı, saçlarını şımartmak ve korumak için doğal içerikl.
Superblend formülüyle anında onarıcı yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri, protein ve vitamin içeren özel.
Superblend formülüyle saçlarına güç ve parlaklık veren yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri vitamin içere.
Superblend formülüyle saçlarına güç ve parlaklık veren yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri vitamin içere.
Elıdor Superblend Saç Bakım Şampuanı Esmer Parlaklık 400ml.
Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Sağlıklı Uzayan Saçlar 400ml.
Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Güçlü Parlak 400 Ml.
Stres ve hava kirliliği nedenlerden kaynaklı saç dökülmesine sıklıkla rastlanır. Eğer siz de bu durumdan şikâyetçiyseniz, Elidor tarafından geliştirilen ve saç dökülmelerine* karş.
Koyu renkli saçların bakımı ekstra özen ister çünkü havadaki toz ve duman gibi etkenler, gün içerisinde esmer saçların kısa sürede matlaşmasına neden olabilir. Böyle bir durumla k.
Hava kirliliği gibi çevresel etmenler, saç tellerinde yıpranmaya sebep olabilir. Saçın hacminin azalması, canlılığını kaybetmesiyle sonuçlanan bu durumun önüne geçmenin yolu güçle.
Hava kirliliği, saç boyası ve şekillendiriciler nedeniyle saçlar bir süre sonra yıpranmaya başlar. Saçların yıpranmasının en önemli nedeni ise nemsizlik ve keratin eksikliğidir. K.
Kepekten arınmış, bakımlı saçlara mı kavuşmak istiyorsunuz?Kepek sorunu yaşayan saçların bakımı için kullanabileceğiniz Elidor Superblend Kepeğe Karşı Etkili 2
Product filters
Marka (1)
Fiyat