
- Bu ürünle birlikte paketler
- Spagetti — 400 g
- Pesto Sosu
- Kiraz Domates
- Mozzarella
- Ton balığı (konserve) — 400 g
- Patates — 400 g
- Yeşil fasulye — 200 g
- Yumurta — 4 adet
- Domates — 4 adet
- Ançuez — 8 fileto
- Zeytinyağı — 4 yemek kaşığı
- Tuz ve karabiber — damak zevkinize göre
- Tel şehriye — 400 g
- Karides — 300 g
- Midye — 300 g
- Beyaz balık — 300 g
- Domates — 4 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Safran — 1 çay kaşığı
- Balık suyu — 800 ml
- Zeytinyağı — 4 yemek kaşığı
- Bulgur — 200 g
- Domates — 4 adet
- Salatalık — 2 adet
- Soğan — 1 adet
- Maydanoz — 1 demet
- Nane — 1/2 demet
- Limon suyu — 4 yemek kaşığı
- Zeytinyağı — 4 yemek kaşığı
- Tuz ve karabiber — damak zevkinize göre
- Patlıcan — 4 adet
- Patates — 400 g
- Kıyma (dana veya kuzu) — 400 g
- Domates — 4 adet
- Soğan — 2 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Baharatlar (tarçın, kimyon) — damak zevkinize göre
- Beşamel sos — 500 ml
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
4 Kişilik 5 Akdeniz Yemeği
1. Pesto Soslu Makarna (İtalya)
Malzemeler:
Tarif:
Spagettiyi haşlayın. Pesto sosunu ekleyin ve spagetti ile karıştırın. Kiraz domatesleri ve mozzarella toplarını ikiye kesin, makarnaya ekleyin.
3. Niçoise Salatası (Fransa)
Malzemeler:
Tarif:
Patatesleri ve yumurtaları haşlayın. Domatesleri kesin ve fasulyeyi hazırlayın. Tüm malzemeleri bir tabağa yerleştirin, ton balığı ve ançuezleri ekleyin, zeytinyağı ile tatlandırın.
5. Fideuà (İspanya)
Malzemeler:
Tarif:
Sarımsak ve domatesi soteleyin, safranı ekleyin. Deniz ürünlerini ve tel şehriyeyi ekleyin, balık suyunu dökün ve pişene kadar kaynatın.
Tek bir sette indirimli tüm malzemeler:
2. Tabbouleh (Lübnan)
Malzemeler:
Tarif:
Bulguru kaynar suyla ıslatın ve şişmeye bırakın. Sebzeleri ve yeşillikleri doğrayın. Tüm malzemeleri karıştırın, limon suyu ve zeytinyağı ile tatlandırın.
4. Musakka (Yunanistan)
Malzemeler:
Tarif:
Patlıcanları ve patatesleri kızartın. Kıymayı soğan ve domatesle pişirin. Patlıcanları, patatesleri ve kıyma sosunu kat kat dizin, üzerine beşamel sosu dökün ve fırında pişirin.
Duru Pilavlık Bulgur 1000 gr. durum buğdaylarından el değmeden üretilmiştir. Köfte yapımına uygundur. Pilavlık bulgur, bulgurun taş değirmende kırılmasının sonucu olarak ortaya çıkar. Üretiminde hiçbir katkı maddesi kullanılmaz.
Taş değirmende kırılan bulgur, diskli ve çekiçli değirmenlerde kırılan bulgurdan farklı olarak, bulgurun doğasına uygun olarak üretilmekte, böylece asıl lezzetini ve kokusunu koruyabilmektedir. Bulgur geleneksel kurutma yöntemleri yerine, gelişmiş teknoloji ürünü havalandırma kuleleri içine serilerek kurutulmaktadır.
Duru pilavlık bulgur ambalajı açılmadığı sürece tazeliğini uzun süre korur. Ambalajı açıldığında mümkün olduğunca hava, nem ve kokudan uzak ortamlarda muhafaza edilmesi gerekmektedir. Saklanacağı ortamın sıcaklığı yaklaşık 18 derece olmalıdır.
Yorum bulunamadı