Turşu, sebze ve meyvelerin tuz ve sirke karışımı olan salamurada fermente edilmesi, yani bir tür mayalanması işlemidir.
Kühne tuşuları, büyük bir dikkat ve özenle üretilir. Malzemeleri elle seçilir, kontrol edilir ve cam kavanozlarda tüketiciye sunulur. İyi bir sirkeye, taze otlar ve doğru miktarda tuz ilave edilerek dengeli ve kendine özgü bir tat elde edilir. Böylece turşuların kıtırlığını ve rengini kaybetmemesi sağlanır. Her damak tadına uygun turşuyu Kühne'de bulabilirsiniz.
Alman tipi kornişon turşu, Türk tipi turşuya oranla %50 daha az tuzlu olan ve şeker içeren özel Alman tipi reçeteye göre hazırlanmış salatalık turşusudur.
Kullanılan salatalıklar 6-9 cm aralığında özel olarak seçilmiştir.
Türk tipi turşuya oranla daha hafif olduğundan, aperatif olarak da kullanılabilir.
Güvenli kapak tasarımı sayesinde satın aldığınız ürünün daha önce açılmamış olduğundan emin olabilirsiniz. Kapağın ortasına bastırdğınızda kapak aşağı yukarı şekilde hareket etmiyor ve kapaktan ses gelmiyor ise ürünü ilk kez siz açıyorsunuz demektir.
Yorum bulunamadı