
- Bu ürünle birlikte paketler
- Patlıcan — 2 adet
- Kabak — 2 adet
- Domates — 4 adet
- Biber — 2 adet
- Soğan — 2 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Baharatlar (kekik, biberiye) — damak zevkinize göre
- Çipura — 4 adet
- Limon — 2 adet
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Kekik — 4 dal
- Sarımsak — 4 diş
- Tuz ve karabiber — damak zevkinize göre
- Pirinç — 400 g
- Midye — 300 g
- Karides — 300 g
- Kalamar — 300 g
- Domates — 4 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Safran — 1 çay kaşığı
- Balık suyu — 800 ml
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Tavuk kalçaları — 8 adet
- Limon — 2 adet
- Zeytin — 200 g
- Soğan — 2 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Zencefil, zerdeçal, kişniş — damak zevkinize göre
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Kalamar — 8 adet
- Pirinç — 200 g
- Domates — 4 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Yeşillikler (maydanoz) — damak zevkinize göre
4 Kişilik 5 Akşam Yemeği
1. Ratatouille (Fransa)
Malzemeler:
Tarif:
Sebzeleri halkalar halinde doğrayın ve bir fırın tepsisine katmanlar halinde dizin. Zeytinyağı dökün, baharatlar ve yeşillikler ekleyin. 180°C’de yaklaşık bir saat pişirin.
2. Izgara Çipura (Yunanistan)
Malzemeler:
Tarif:
Balıkları temizleyin, tuz, karabiber, sarımsak ve kekik ile ovalayın. Limon suyu ve zeytinyağı dökün. Fırında ızgara yaparak altın renginde olana kadar pişirin.
3. Deniz Mahsullü Paella (İspanya)
Malzemeler:
Tarif:
Deniz mahsullerini sarımsak ile soteleyin, safran ve domates ekleyin. Pirinci ekleyin, suyu dökün ve su tamamen çekilene kadar pişirin.
4. Limon ve Zeytinli Fas Usulü Tavuk (Fas)
Malzemeler:
Tarif:
Soğan ve sarımsağı soteleyin, baharatları ekleyin. Tavuğu ekleyin, limon ve zeytinleri ekleyerek pişirin.
5. Pirinç Dolgulu Kalamar (İtalya)
Malzemeler:
Tarif:
Pirinç pişirin, yeşillikler ve sarımsak ile karıştırın. Kalamarları doldurun, bir tepsiye dizin, doğranmış domates ekleyin ve 180°C’de 30 dakika pişirin.
Tek bir setle tüm ürünler indirimli:
Küçük, ensiz ve kokulu yapraklara sahip Arifoğlu Biberiye 30 gr. av ve kümes hayvanlarının etlerinden yapılan yemeklerde, et yemeklerinde ve soslarda kullanılır.
Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler, eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim, Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.
Arifoğlu ürünlerinde raf ömrü iki yıldır, fakat ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak muhafaza edilmelidir.
Yorum bulunamadı