Snickers Bar Çikolata, yer fıstıklı, karamelli ve çikolatalı lezzeti ile büyüleyicidir. Büyük küçük herkes tarafından sevilerek tüketilen Snickers doyurucudur. Hijyenik koşullarda üretilip paketlenmiştir.
Çikolata yapılırken, kakao ağacından toplanan çekirdekler kurutulur. Fırınlanıp kavrulduktan sonra kakao tozu ve yağı olarak ayrıştırılır. Farklı yoğunluktaki çikolataları elde edebilmek için farklı oranlarda kakao kuru maddesi kakao yağı, vanilya, süt tozu, şeker ilavesi yapılır ve son hali verilir.
Çikolata, sıcaktan, nemden ve kokulu ortamdan uzak tutulmalıdır. Buzdolabına konulmamalıdır. Buzdolabına konulmuş çikolata ani sıcaklık değişiminden dolayı homojenliğini kaybeder. Bu durumda kakao yağı üste çıkar ve çikolata üzerinde beyaz bir tabaka oluşur. Çikolatayı saklamak için en uygun sıcaklık 16-18 derecedir.
Yorum bulunamadı