
- Bu ürünle birlikte paketler
- Patlıcan — 2 adet
- Kabak — 2 adet
- Domates — 4 adet
- Biber — 2 adet
- Soğan — 2 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Baharatlar (kekik, biberiye) — damak zevkinize göre
- Çipura — 4 adet
- Limon — 2 adet
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Kekik — 4 dal
- Sarımsak — 4 diş
- Tuz ve karabiber — damak zevkinize göre
- Pirinç — 400 g
- Midye — 300 g
- Karides — 300 g
- Kalamar — 300 g
- Domates — 4 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Safran — 1 çay kaşığı
- Balık suyu — 800 ml
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Tavuk kalçaları — 8 adet
- Limon — 2 adet
- Zeytin — 200 g
- Soğan — 2 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Zencefil, zerdeçal, kişniş — damak zevkinize göre
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Kalamar — 8 adet
- Pirinç — 200 g
- Domates — 4 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
- Yeşillikler (maydanoz) — damak zevkinize göre
4 Kişilik 5 Akşam Yemeği
1. Ratatouille (Fransa)
Malzemeler:
Tarif:
Sebzeleri halkalar halinde doğrayın ve bir fırın tepsisine katmanlar halinde dizin. Zeytinyağı dökün, baharatlar ve yeşillikler ekleyin. 180°C’de yaklaşık bir saat pişirin.
2. Izgara Çipura (Yunanistan)
Malzemeler:
Tarif:
Balıkları temizleyin, tuz, karabiber, sarımsak ve kekik ile ovalayın. Limon suyu ve zeytinyağı dökün. Fırında ızgara yaparak altın renginde olana kadar pişirin.
3. Deniz Mahsullü Paella (İspanya)
Malzemeler:
Tarif:
Deniz mahsullerini sarımsak ile soteleyin, safran ve domates ekleyin. Pirinci ekleyin, suyu dökün ve su tamamen çekilene kadar pişirin.
4. Limon ve Zeytinli Fas Usulü Tavuk (Fas)
Malzemeler:
Tarif:
Soğan ve sarımsağı soteleyin, baharatları ekleyin. Tavuğu ekleyin, limon ve zeytinleri ekleyerek pişirin.
5. Pirinç Dolgulu Kalamar (İtalya)
Malzemeler:
Tarif:
Pirinç pişirin, yeşillikler ve sarımsak ile karıştırın. Kalamarları doldurun, bir tepsiye dizin, doğranmış domates ekleyin ve 180°C’de 30 dakika pişirin.
Tek bir setle tüm ürünler indirimli:
Kullanım Önerileri
Pişirilerek tüketilmelidir.(Pişirme sırasında merkez sıcaklık en az 72pC ye ulaşılmalıdır.
Menşei
TÜRKİYE
İçindekiler
Piliç eti (Orjin:Türkiye)
Saklama Koşulları
3-8 °C muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ER PİLİÇ ENTEGRE TAVUKÇULUK ÜRETİM PAZ.VE TİC.A.Ş.
Yorum bulunamadı