Namet Hindi Füme, hindi göğüs etleri derileri ile birlikte bütün halde tuz ve baharatlarla bir gün boyunca masajlanır. Daha sonra füme fırınlarında pişirilir. Ürün soğutulduktan sonra shrink torbalarda vakumlanarak ambalajlanır ve blok olarak satışa sunulur. Bu ürünü kahvaltılarınızda, ara öğünlerinizde, sandviçlerinizde, tostlarınızda, mezelerinizde, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Beyaz et sevenler için ideal bir seçimdir.
Namet, IFS V6, BRC V6, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, PAS 220:2008 ve TSE standartlarına uygun olarak üretimini gerçekleştirmektedir.
Unutmayın, gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.
Yorum bulunamadı