Dana Kıymalık Yöresel Kg
- Bu ürünle birlikte paketler
- Spagetti — 400 g
- Pesto Sosu
- Kiraz Domates
- Mozzarella
- Ton balığı (konserve) — 400 g
- Patates — 400 g
- Yeşil fasulye — 200 g
- Yumurta — 4 adet
- Domates — 4 adet
- Ançuez — 8 fileto
- Zeytinyağı — 4 yemek kaşığı
- Tuz ve karabiber — damak zevkinize göre
- Tel şehriye — 400 g
- Karides — 300 g
- Midye — 300 g
- Beyaz balık — 300 g
- Domates — 4 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Safran — 1 çay kaşığı
- Balık suyu — 800 ml
- Zeytinyağı — 4 yemek kaşığı
- Bulgur — 200 g
- Domates — 4 adet
- Salatalık — 2 adet
- Soğan — 1 adet
- Maydanoz — 1 demet
- Nane — 1/2 demet
- Limon suyu — 4 yemek kaşığı
- Zeytinyağı — 4 yemek kaşığı
- Tuz ve karabiber — damak zevkinize göre
- Patlıcan — 4 adet
- Patates — 400 g
- Kıyma (dana veya kuzu) — 400 g
- Domates — 4 adet
- Soğan — 2 adet
- Sarımsak — 4 diş
- Baharatlar (tarçın, kimyon) — damak zevkinize göre
- Beşamel sos — 500 ml
- Zeytinyağı — 6 yemek kaşığı
4 Kişilik 5 Akdeniz Yemeği
1. Pesto Soslu Makarna (İtalya)
Malzemeler:
Tarif:
Spagettiyi haşlayın. Pesto sosunu ekleyin ve spagetti ile karıştırın. Kiraz domatesleri ve mozzarella toplarını ikiye kesin, makarnaya ekleyin.
3. Niçoise Salatası (Fransa)
Malzemeler:
Tarif:
Patatesleri ve yumurtaları haşlayın. Domatesleri kesin ve fasulyeyi hazırlayın. Tüm malzemeleri bir tabağa yerleştirin, ton balığı ve ançuezleri ekleyin, zeytinyağı ile tatlandırın.
5. Fideuà (İspanya)
Malzemeler:
Tarif:
Sarımsak ve domatesi soteleyin, safranı ekleyin. Deniz ürünlerini ve tel şehriyeyi ekleyin, balık suyunu dökün ve pişene kadar kaynatın.
Tek bir sette indirimli tüm malzemeler:
2. Tabbouleh (Lübnan)
Malzemeler:
Tarif:
Bulguru kaynar suyla ıslatın ve şişmeye bırakın. Sebzeleri ve yeşillikleri doğrayın. Tüm malzemeleri karıştırın, limon suyu ve zeytinyağı ile tatlandırın.
4. Musakka (Yunanistan)
Malzemeler:
Tarif:
Patlıcanları ve patatesleri kızartın. Kıymayı soğan ve domatesle pişirin. Patlıcanları, patatesleri ve kıyma sosunu kat kat dizin, üzerine beşamel sosu dökün ve fırında pişirin.
Siparişiniz, kıyma olarak teslim edilir.
Dana Yemeklik Et, dananın döş etinden alınır. Kalın yağları, kaba zarları ve sinirleri temizlendikten sonra çekilen dana kıyma, Izgara köfte ve tencere yemeklerine uygundur.
İçindekiler: Dana Eti
Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar
ambalaj açıldıktan sonra 2 gün.
Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.
220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim
% 100 veteriner hekim kontrolü
Türk standartları helal kriterlerine uygun
Soğuk zinciri
Ürün paketinden kaynağına izlenebilirlik
Yorum bulunamadı