Pınar Piliç Şinitzel, pratik akşam yemeği ve nefis yemek tarifleri arayanlar için idealdir. Şinitzel nasıl yapılır diye merak edenler için, en pratik yemek çözümü, Pınar güvencesiyle sofralarınıza gelir.
Sadece 4 dakikada ısıtılan Pınar Piliç Şinitzel, kaliteli tavuk eti ve özel kaplamasıyla hazırlanır. Pınar Şinitzel, koruyucu katkı maddesi içermez. Bu şinitzel lezzeti, daha önce denemeyenleri bile kendine hayran bırakacak.
Isıtma şekli:
Tava: Hafif yağlanmış teflon tavada orta ateşte 3 - 4 dakika ısıtınız.
Fritöz: Çözünmesini beklemeden, önceden 165° - 170° C’ye ısıtılmış fritözde 2,5 - 3 dakika kızartınız.
Fırın: Çözünmesini beklemeden, 200° - 230° C’ye ısıtılmış fırın ızgarasında 9 - 10 dakika ısıtınız.
Yorum bulunamadı