Tahsildaroğlu Ezine Peyniri 350 G (%45 Koyun %40 Keçi %15 İnek)

12852114
23040
Puan değeri: 231 puan
Tahsildaroğlu Ezine Koyun Peynir minimum 6 ay ile 1 yıl arasında olgunlaştırdıktan sonra tüketime sunulmaktadır. Bu sayede peynir daha kaliteli ve lezzetli bir kıvamda bulunur. Ka.
Marmaris şehir merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Marmaris Marina Market, Akdeni...
+90 533 617 51 78
Soru Sor
Teslim seçenekleri
Ödeme seçenekleri
Muhtemelen ilginizi çekebilir
Kişi başı fiyat
adet
Marka adı
Tahsildaroğlu
Küme
  • Beyaz Peynir
Find similar

Tahsildaroğlu Ezine Koyun Peynir minimum 6 ay ile 1 yıl arasında olgunlaştırdıktan sonra tüketime sunulmaktadır. Bu sayede peynir daha kaliteli ve lezzetli bir kıvamda bulunur. Kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz.



Sütler hijyenik olarak çeşitli bölgelerde bulunan süt toplama merkezlerinde toplandıktan sonra bu merkezlerde bulunan soğutma tanklarında soğutularak soğuk zincir kırılmadan çift cıdarlı tankları taşıyan araçlarla fabrikaya ulaştırılır. Hijyenik koşullarda üretim gerçekleştirilir.



Çanakkale Ezine yöresinin kendine has özelliklerine sahip sütlerinin işlendiği, teknolojik donanımı yüksek ve hijyenik şartları üst düzeyde olan, 30.000 m2 kapalı alana sahip fabrikada günlük 300 ton süt işlenmektedir.



Peyniri keserken, peynir bıçağı kullanılmalıdır ve bıçağın ıslatılması gerekmektedir. Bu peynirin düzgün kesilmesine yardımcı olacaktır. Peynir eğer hemen tüketilmeyecek ise, kendi ambalajında saklanmalıdır. Tüm peynir çeşitleri, ışıksız ortamda, buzdolabında muhafaza edilmelidir. Ambalajı açıldıktan sonra ise uygun bir saklama kabında, hava ile teması kesilerek korunmalıdır.

Yorum bulunamadı

 
  • En popüler
  • En çok satanlar