Pınar krema, süt kremasının yoğun lezzetini, uzun ömürlü pratik ambalajıyla sunuyor. Gerçek süt yağından elden edilen krema, yemeklerden tatlılara kadar arzu ettiğiniz tüm tariflerde yeni lezzetler yaratmanızı sağlıyor. Pratik ambalajı ile zamandan tasarruf etmenize olanak tanırken hayatınızı kolaylaştırıyor.
Pişirilmeye uygun yapısıyla Pınar kremayı, çorbalarda, et, tavuk ve balık yemeklerinde ve soslarda çırpmadan kullanabilirsiniz. Tatlı tariflerinde ise kremayı buzdolabında soğutup birkaç dakika çırparak değerlendirebilirsiniz. Süt kreması çırpıldığında yoğun bir hacim kazanabilir. Sıvı formuna kıyasla 4-5 katına kadar kabarabilir. Bu özelliği ile Pınar kremayı, pastaların ara katlarında dolgu malzemesi olarak kullanabilir, pastalarınıza dekoratif süslemeler yapabilirsiniz. Pasta dışında meyve salatalarında ve diğer tatlıların krema ilavesiyle de servis edebilirsiniz.
Yorum bulunamadı