Filiz Özel Harman Kalem Makarna, Anadolu’nun dört bir yanındaki farklı tarlalarda, çiftçilerimizin özenle yetiştirdiği %100 Türk buğdaylarının en kalitelileri seçilerek üretildi.
Filiz Kalem Makarna Pişirme Önerileri: Bol miktarda suyu kaynatın ve tuz ekleyin. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 8 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeden, dilediğiniz sosla sıcak servis edin.
Filiz Kalem Makarna, Özel Buğday Harmanı sayesinde artık çok daha lezzetli.
Filiz Kalem Makarna, %100 Türk buğdayları ile, Anadolu’nun dört bir yanındaki farklı tarlalarda, çiftçilerimizin özenle yetiştirdiği buğdayların en kalitelileri seçilerek üretildi.
Yorum bulunamadı