İsot, Güneydoğu'ya özgü olan biber üretim çeşididir. Parçalanmış kırmızı biberin kurutma tekniği uygulanarak ve belirli sıcaklıkta bekletilerek rengin koyulaşması ile elde edilir. Arifoğlu İsot 60 gr. pul biberin kullanıldığı yemeklerde kullanılabilir. Çiğ köftenin vazgeçilmez baharatı olan isot, lahmacun, çorba gibi yemeklerde de kullanılır.
Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler, eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim, Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.
Arifoğlu ürünlerinde raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Kapalı olarak, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.
Yorum bulunamadı